I heart FeedBurner

How to prepare chocolate cake with cream

Subscribe Us

How to prepare chocolate cake with cream

 كيك الشوكولاتة,كيك,كيكة الشوكولاتة,كيك الشوكولاتة الاسفنجية بصلصة الشوكولاتة,كيكة الشوكولاته,كب كيك الشوكولاتة,كيكة الشيكولاته,طريقة عمل كيك بصوص الشوكولاتة,كيك بصوص الشوكولاتة,كيكة الشوكولاتة الهشة,نادية السيد كيكة الشيكولاتة,كيكة الشوكولاتة الفاخرة,كيك شوكولاتة,كيك الكاكاو بصوص الشيكولاتة,كيكة الشوكولاته سهلة وسريعة,كيكات,كيك بصوص الشيكولاتة,كيك بالكريمة,كيكة الشوكولاته بالصوص,طريقة عمل كيك بصوص الشيكولاتة,طريقة عمل كيك الكاكاو بصوص الشيكولاتة

Ingredients: 😍


To prepare the cake:



3 eggs

1 cup sugar

A quarter cup of ghee or butter

Half a cup of milk

3 tablespoons cocoa

2 tablespoons baking powder

A spoon of vanilla

1 and a half cup of flour

Milk to water the cake


Chocolate thieves 😍


Chocolate cubes

1 cup of milk

3 tablespoons butter


For the cream 😍

A cup of Chantilly cream powder

A cup of milk


Preparation method:😍


Put the eggs and sugar in a bowl and beat well with an electric mixer


Add the milk, ghee or butter, cocoa and vanilla, sift the flour and baking powder over them, and whisk until completely mixed.


Grease a Pyrex dish with butter, pour the mixture, and place in the oven at 180 for about 20 minutes.

Then, after settling, we divide the chocolate cake into two halves


Put the chocolate powder in a bowl, add the milk, and mix well while cold with two cubes of butter


We put the pot on the fire and continue stirring until the sauce boils, then add the butter, stir and turn off the fire.


Whip the Chantilly cream with the milk until the cream is ready

After the cake has cooled, drizzle it with milk, then place the Chantilly cream layer between the two cake layers


Then put the chocolate sauce in the refrigerator and cut it as desired

Decorate as desired...

Post a Comment

0 Comments